Kahviautomaatilla säästät aikaa ja rahaa! 

Täytä tiedot ja lataa hinnasto!

Kaikkien uusien kahviautomaattien kuukausimaksu 0€ ensimmäiset 5kk! Tarjous voimassa 31.12.2023 saakka.

Lataa kahviautomaattien hinnasto

unison-coffee-tomi

Tomi Sutinen

Founder, uuttomestari,
yritysasiakkuudet ja myynti

Tomin leppoisilla hartioilla lepää vastuu yritys- sekä kahvila asiakkaiden päivittäisestä tyytyväisyydestä. Tomi huolehtii kaikista asiakkaistaan jämäkän lupsakalla otteella ja tähtääkin siihen, että palvelu on aina kuin kuppi Unisonin kahvia: lämmintä, mutkatonta ja korkealaatuista. Tällä hetkellä Tomi on SCA:n (Specialty Coffee Association) ammattivalmennuksessa matkalla osaksi kahvialan huippuammattilaisten eliittijoukkoa ja onpa mies uhannut vielä jonain päivänä pärjätä kilpatason baristanakin. Tomin vapaa-aika kuluu frisbeegolf heittoja hieroessa, kaloja narratessa, punttisalilla ennätyksiä takoessa ja talvisin pipolätkää pelatessa sekä matkustellessa.

Lempikahvi: Cappuccino kanelilla

unison-coffee-logo-1
unison-kone2

 Säästöä 

Ei enää odottelua tai keittämiseen käytettyä aikaa!

Tuoreen kahvin lisäksi tässä tuoksuu pelkkä säästö. Kahviautomaatissa myös kahvin hävikki on minimissä. Tuore kahvi on valmista alle minuutissa. 

unison-kone3

 Viihtyvyyttä 

Työntekijät ja vieraat saavat nauttia kahvinsa tuoreena.

Tämä lisää työntekijätyytyväisyyttä ja tehokkuutta. Kenenkään ei tarvitse juoda pannun pohjalta sitä viimeistä palanutta kahvikupillista.

unison-kone1
 Herkullista kahvia 

Haluamme, että saat parasta kahvia kuppiisi kotona ja työpaikalla.

Automaatti valmistaa jokaisen kupillisen tuoreista, vastajauhetuista pavuista. Nam!

Tämän lisäksi kahvipavut, maito ja muut oleelliset kahvitarvikkeet toimitetaan suoraan luoksenne. Automaatin huoltoa unohtamatta. Helppoa ja mukavaa, eikö?
Logoteksti-footer_500x
utz-rfa-unison-coffee_500x
Unison Coffee on osa kansainvälistä vastuullisesti tuotettua kahvikauppaa. Olemme sitoutuneet käyttämään ainoastaan UTZ ja Rainforest Alliancen sertifioimia kahvintuottajia sekä välittäjiä. Näin varmistamme, että kaikki kahvimme ovat vastuullisesti tuotettuja.