Tee yrityksestäsi entistäkin viihtyisämpi!

Easy Office -kahviautomaatilla lisäät asiakkaidesi sekä työntekijöiden viihtyvyyttä. Automaatti on helppokäyttöinen eikä se vaadi hankalaa asennusprosessia. Herkullista ja vastavalmistettua kahvia  viimeiseen kupilliseen asti.

Affiliate-yhteistyöllä ilmaiset kahvit

Kun hankit Easy Office -kahviautomaatin, saat käyttöösi oman alennuskoodin Unison Coffeen verkkokauppaan, jota voit jakaa asiakkaillesi.  Jokainen osto, jossa on käytetty koodia kerryttää tilillesi tuloja, jotka voit lunastaa kahvia ostaessa tai vaihtoehtoisesti saat ne suoraan rahana tilille. Täytä tiedot ja  pääset näkemään paljonko sinä voisit tienata yhteistyöllä!

 

Täytä tiedot ja katso paljonko sinä voisit tienata affiliate-yhteistyöllä!

unison-coffee_tomi

Tomi Sutinen
Founder, uuttomestari, yritysasiakkuudet ja myynti

Tomin leppoisilla hartioilla lepää vastuu yritys- sekä kahvila asiakkaiden päivittäisestä tyytyväisyydestä. Tomi huolehtii kaikista asiakkaistaan jämäkän lupsakalla otteella ja tähtääkin siihen, että palvelu on aina kuin kuppi Unisonin kahvia: lämmintä, mutkatonta ja korkealaatuista. Tällä hetkellä Tomi on SCA:n (Specialty Coffee Association) ammattivalmennuksessa matkalla osaksi kahvialan huippuammattilaisten eliittijoukkoa ja onpa mies uhannut vielä jonain päivänä pärjätä kilpatason baristanakin. Tomin vapaa-aika kuluu frisbeegolf heittoja hieroessa, kaloja narratessa, punttisalilla ennätyksiä takoessa ja talvisin pipolätkää pelatessa sekä matkustellessa.

Lempikahvi: Cappuccino kanelilla

_DSC1031

Viihtyvyyttä

Kahviautomaatilla takaat sekä työntekijöiden että vieraiden viihtyvyyden ja tyytyväisyyden.

_DSC1040

Ajan säästöä

Älä tuhlaa aikaasi! Automaatti valmistaa kupillisen tuoretta kahvia alle minuutissa.

DSC08059

Herkullista kahvia

Automaatti valmistaa jokaisen kupillisen tuoreista, vastajauhetuista pavuista. Nam!